Multi-stakeholder samenwerking of organisatie overschrijdende samenwerking is cruciaal om een sector te innoveren of om maatschappelijk uitdagingen aan te gaan.

Er zijn diverse methoden om het leren en de robuustheid van dergelijke samenwerking goed te bevorderen. Welke je gebruikt hangt van doel en levensfase van de samenwerking af.

Een overzicht van de diverse tools en methoden is te vinden in deze link.

Wie is de begeleider van deze bijeenkomst?

REMBRANDT ZEGERS PH.D.

Rembrandt heeft een lange carrière op het gebied van organisatieontwikkeling. Hij werkte nationaal en internationaal o.a. voor Ernst & Young en Greenpeace International. Hij was associate systemisch werken van het Tavistock Institute of Human Relations te London UK. Hij is expert in leiderschap en besturing en het creëren van coalities en draagvlak voor duurzaamheid. Hij promoveerde op dit onderwerp in Engeland en werkt als actieonderzoeker en als begeleider van maatschappelijke leerprocessen.

Gratis toegang voor SOL leden (via onderstaande inschrijving). Niet leden betalen € 45,- per persoon (excl. BTW). Aanmelding via de SOL webshop.

Alle deelnemers ontvangen na aanmelding een uitnodiging/bevestiging via ZOOM. Als u op de dag zelf de zoom link gebruikt komt u in het gesprek en wordt u door de gespreksleider begeleid in het programma.

Mail ons